Uncategorized

Een goed cadeau voor de feestdagen

Piet zat te denken, wat hij Maarit dit jaar zou schenken. Piet had hier eerder bij stil moeten staan.. Jaja, te laat, de feestdagen KOMEN ER RAP WEER AAN!

Het blijft elk jaar lastig, wat koop je voor de feestdagen? Veel mensen trekken nog steeds loodjes, wat tot hoge frustraties kan leiden. Voor hen deze blog.  Want ja, voor je nicht die al jaren lang voetbalt is het makkelijk: die doe je een ruitschadeverzekering cadeau. Maar voor oom Klaas, die als enige hobby een Unox knakworst in een hap naar opslokt voor de buis, wordt het toch lastiger. Ja, je kan een nieuwe worst voor hem kopen, maar dat gedrag wil je toch ook niet stimuleren. Sommigen hebben gewoon geen interessant leven of bezigheden waar je de nadruk op kan leggen, met het kopen van een cadeau. Dan maar weer sokken. Maar dat is zo standaard, bijna zonde van het geld toch? Ik heb magische tips voor de feestdagen , want deze cadeau’s zijn voor bijna iedereen geschikt.

komtie:

  • Foto op canvas /plank /doek.  Denk aan een foto binnen huis of juist in de tuin. Neem simpel een goedkope canvas met leuke gezins/vrienden foto, of een huisdier. Ook kan je een gekke herinnering of betekenisvolle plek laten afdrukken op groot of klein formaat. Wat leuk is voor reizigers is een wereldkaart/reisfoto. Wereldkaart om je eigen bestemmingen af te strepen en een reisfoto om telkens die gave reis te kunnen herbeleven. Zie je, voor bijna iedereen kan dit een originele leuke cadeau-oplossing zijn, ZONDER DAT HET AL TE VEEL GELD HOEFT TE KOSTEN!
  • Bioscoopbon. Geschikt voor hen die graag naar de bioscoop gaan, off.. juist voor hen die hoog nodig de bioscoop eens moeten ontdekken! Een avondje bios is natuurlijk super leuk, vooral als je met iemand samen kan gaan. Even je gedachten verzetten en je inleven in een boeiend verhaal. Of lachen om een idiote hangover. Een bioscoopbon hoeft ook niet duur te zijn. Zet er tien euro op en je hebt in ieder geval genoeg voor een leuke film. Als je er wat meer op zet kan de persoon die hem ontvangt ook nog iemand meenemen. Beetje slijmen natuurlijk, want misschien neemt hij dan jou wel mee!
  • Mijn laatste tip is: Kerstspulletjes. Ik weet dat sommigen het vertikken “Nee eerst komt Sinterklaas, daarna pas Kerst”. Maar mijn toestemming heb je hoor. Of het nou Kerst of Sinterklaas is, het is de tijd van het jaar om kerstspulletjes te geven, krijgen of kopen. Ze brengen sfeer, vooral in de vorm van lichtjes (ben ik zelf dol op). Kerstspulletjes valt bij bijna iedereen wel in de smaak, dus ik zeg doen!

En voor hen die foto’s, films en Kerstmis haten, koop je maar een olibol .

 

 

 

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Follow by Email
Instagram