Telefoonhoesje designen. GEEN GELD? TEVEEL TIJD? TE WEINIG CEATIVITEIT?EVEN JE HOOFD LEEG MAKEN?- leuk om te doen en heel simpel!:)

Telefoonhoesje designen. GEEN GELD? TEVEEL TIJD? TE WEINIG CEATIVITEIT?EVEN JE HOOFD LEEG MAKEN?- leuk om te doen en heel simpel!:)

mei 23, 2020 3 Door kimthorstHet is weer even geleden dat ik mezelf achter het toetsenbord heb gepland, maar we zitten er weer. Ik wilde even iets met jullie delen: Ik heb de afgelopen maanden namelijk zitten wachten op een pakketje… Jaja, spannend. Nou dat viel eigenlijk uiteindelijk wel mee : het was een (saai) telefoon hoesje voor mijn nieuwe telefoon. Mijn oude telefoon was echt af. Voor die telefoon heb ik nooit een hoesje gekocht en dat was van het toestel af te lezen na 4 jaar… Het zag er niet uit. Tijd voor een nieuwe. Nadat ik mijn nieuwe toestel in een impuls had besteld schrok ik: Ik wilde er deze keer echt zuinig op zijn, maar ik had nog geen hoesje! Ik keek op internet en vond allemaal hoesjes vanaf 15 euro, oplopend tot een fortuin dat ik niet bezit, dus ik dacht: nou doei hee. Ik wilde sowieso een hoesje waar ook mijn pasjes in kunnen (zo’n flipcase), maar deze waren te duur voor wat ik er voor over had. Ik ben soms iets te zuinig, want uiteindelijk is zo’n hoesje het ook wel waard hoor, maar niet voor mij dus. Ik besloot op Aliexpress te kijken. Maar hier hadden ze natuurlijk voor mijn telefoon bijna geen hoesjes… Er was er eentje bij die ook een flipcase (zo een waar je dus pasjes in kan doen) was, en die was niet moeders mooiste. Tenminste, hij was bruin en kaal. Maar daar zat ik wel potentie in, dus klikte ik (weer lekker impulsief) op betalen en voor ik het weet had ik hem besteld.

Maanden gingen voor bij, ik had mijn telefoon natuurlijk al lang binnen, maar ik was er op een paar onhandige stuitergevallen na, e-rug voorzichtig mee. De deurbel ging. Het was mijn hoesje.

Ik was tevreden over de kleur, hij was best mooi bruin, in mijn herinneringen was het lelijker dus dat viel weer mee. Ik heb een blauwe acryl stift gekocht en heb deze ingezet voor dit project, wat in 10 minuten klaar was, ondanks dat het voor af gaande proces me maanden heeft gekost.

Ik maakte met de blauwe stift simpele figuurtjes op mijn telefoon, hopend dat het er oké uit zou zien. Anders was het ook niet heel erg, want het kostte me bijna niets. Maar om zo even bezig te zijn is altijd heerlijk om te doen. Ook hoef je met deze figuurtjes niet te veel na te denken over wat je dan moet tekenen. Gewoon verstand op 0, en gaan.

Ook doen? Ik heb een filmpje en uiteraard wat foto’s gemaakt ter inspiratie, mochten jullie dit ook eens willen proberen. Het is heel simpel, kost je amper tijd, en het geeft een vrolijk resultaat. Ik vind zelf de kleuren bruin/oranje en blauw/turquoise heerlijk bij elkaar. Dat is een beetje mijn tik geworden, maar natuurlijk kan je alle kleuren pakken die je wilt. Je kunt het ook lekker strak houden met zwart en wit. Acryl stiften zijn hiervoor echt aan te raden, het blijft goed zitten en dekt mooi.

Nou, ik zou zeggen try it out! Het is ook leuk als je het resultaat toe kan sturen, ik ben benieuwd:) success

link video: https://www.youtube.com/watch?v=ja2swcdjazkDeel deze blog: